Συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης – “Κλείδωσε” το φιλικό με Απόλλωνα

Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει των προσεχών επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Παρά τον πρόσφατο “πικρό” αποκλεισμό από τον Άγιο Νικόλαο, για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο οποίος έφερε και μία κάποια εσωστρέφεια στις τάξεις των φιλάθλων, οι κυανόλευκοι δουλεύουν καθημερινά, με σιγουριά και συνέπεια, προκειμένου να είναι έτοιμοι, τη χρονική στιγμή που πρέπει, όταν, δηλαδή, τα παιχνίδια και οι νίκες μεταφράζονται σε ουσία και… βαθμούς.

Άπαντες, εντός του αγωνιστικού τμήματος, πιστεύουν ότι η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει, όταν πρέπει και θα παλέψει για τους στόχους που έχει θέσει. Η προετοιμασία της Νίκης συνεχίζεται με απογευματινές προπονήσεις, με άπαντες να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, εκτός των Μιράντα και Ροχάνο, οι οποίοι θα μπουν σε “φουλ” ρυθμούς στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και, λογικά, δε θα είναι στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, ενόψει της επόμενης φιλικής αναμέτρησης της ομάδας, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο (22/10). Το γήπεδο της διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης δεν έχει “κλειδώσει” ακόμη, ωστόσο είναι το σενάριο να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, κάτι που θα οριστικοποιηθεί με ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις