Ανακάλεσε την προσφυγή στο ΣτΕ η ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κοινοποίησε στον Σταύρο Κοντονή πως ανακάλεσε την προσφυγή στο ΣτΕ και μαζί κατέθεσε αίτημα για ανάκληση της απόφασης του Υπουργού για τη διακοπή του κυπέλλου.

Η ΕΠΟ μετά τη συμφωνία που επιτευχθεί πρέπει να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς και να ελεγχθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας τα πρόσωπα που διώκονται ποινικά για ποδοσφαιρικές υποθέσεις.

Όμως η συμφωνία περιλαμβάνει και τρία προαπαιτούμενα, που θα πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι αύριο (14/4) ή το αργότερο την Παρασκευή (15/4). 

Αυτά είναι πως πρέπει:

Α) Να στείλει εγγράφως η FIFA όλα όσα συμφωνήθηκαν με την ελληνική κυβέρνηση και αφορούν την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει επίσημη δέσμευση.

Β) Να αποσύρει αμέσως η ΕΠΟ την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου.

Γ) Να υποβάλει αμέσως η ΕΠΟ «αίτηση θεραπείας» προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού ώστε να παρθεί η απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου.

Σήμερα έγιναν τα δύο (Β και Γ) βήματα και πρέπει μέχρι την Παρασκευή να γίνει και το επόμενο για να αποφευχθεί οριστικά το Grexit.