Ανακάλεσε την προσφυγή στο ΣτΕ η ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κοινοποίησε στον Σταύρο Κοντονή πως ανακάλεσε την προσφυγή στο ΣτΕ και μαζί κατέθεσε αίτημα για ανάκληση της απόφασης του Υπουργού για τη διακοπή του κυπέλλου.

Η ΕΠΟ μετά τη συμφωνία που επιτευχθεί πρέπει να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς και να ελεγχθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας τα πρόσωπα που διώκονται ποινικά για ποδοσφαιρικές υποθέσεις.

Όμως η συμφωνία περιλαμβάνει και τρία προαπαιτούμενα, που θα πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι αύριο (14/4) ή το αργότερο την Παρασκευή (15/4). 

Αυτά είναι πως πρέπει:

Α) Να στείλει εγγράφως η FIFA όλα όσα συμφωνήθηκαν με την ελληνική κυβέρνηση και αφορούν την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει επίσημη δέσμευση.

Β) Να αποσύρει αμέσως η ΕΠΟ την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου.

Γ) Να υποβάλει αμέσως η ΕΠΟ «αίτηση θεραπείας» προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού ώστε να παρθεί η απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου.

Σήμερα έγιναν τα δύο (Β και Γ) βήματα και πρέπει μέχρι την Παρασκευή να γίνει και το επόμενο για να αποφευχθεί οριστικά το Grexit.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις