Νίκη Βόλου: Aντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα, ύστερα από το ρεπό που υπήρχε χθες (24/10), η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, έχοντας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Αντόνιο Ροχάνο και Χοσέτε Μιράντα, οι οποίοι απείχαν, εδώ και κάποιες μέρες, από το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, κάνοντας ατομικό, μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας να είναι έτοιμοι. Με τις πιθανότητες για “σέντρα” στις 6 Νοεμβρίου να αυξάνονται, ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του επικεντρώνονται στις τελευταίες λεπτομέρειες, όσον αφορά το “μοντάρισμα” της ομάδας τους, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά πάσα πιθανότητα, η Νίκη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς να δώσει κάποιο άλλο φιλικό παιχνίδι. Βάσει προγράμματος οι παίκτες αναμένεται να φορτσάρουν αυτή την εβδομάδα και να ρίξουν ρυθμούς την τελευταία πριν την πρεμιέρα. Άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα είναι σίγουροι πως η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις ώστε να διεκδικήσει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις