Ήττα στις λεπτομέρειες για τη Νίκη στα Τρίκαλα

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Νίκη Βόλου από τα Τρίκαλα Basket εκτός έδρας με 81-70.

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που είναι από τα φαβορί για την άνοδο, η Νίκη παρουσίασε κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Κλειστό των Τρικάλων να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ντέρμπι.

Οι αθλητές της βολιώτικης ομάδας μπήκαν δυνατά στο παρκέ και με όπλο την άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν έως και διψήφια διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ την ίδια εικόνα είχε το παιχνίδι και στην δεύτερη περίοδο που έκλεισε με τη Νίκη να προηγείται με 5 πόντους (42-47) μετά από buzzer beater του Παπαχρήστου σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.

Ένα νεκρό διάστημα 6 λεπτών για την ομάδα του Ανδρέα Μαύρου στο τρίτο δεκάλεπτο, με σερί 15-0 των Τρικάλων έφερε τη Νίκη πίσω στο σκορ και πάλι οι παίκτες της κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι έως το -4. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν κοντά στο σκορ για 5 περίπου λεπτά, όταν με ένα σερί 9-0 τα Τρίκαλα έστειλαν την διαφορά στο +15. Η Νίκη κατάφερε να μειώσει στους 6 με συνεχόμενη πίεση και γρήγορο μπάσκετ, ωστόσο η ανατροπή δεν ήρθε με το σκορ να διαμορφώνεται στο 81-70 στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων.

Το προπονητικό μας team στερήθηκε σε ακόμα ένα ματς των υπηρεσιών των Τσεσμετζίδη και Σπανόπουλου, καθώς και του Δελεντζέ που τραυματίστηκε (διάστρεμμα) στην τελευταία προπόνηση. Στην 12άδα της ομάδας συμμετείχε ο Μόκας από το παιδικό τμήμα των υποδομών της Νίκης Βόλου.

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 42-47, 62-54, 81-70.

Trikala Basket: (Φόρος) Μήνου 11(3), Κολότσιος, Παπαχρήστος 25(2), Βαζούκης, Μοσχόπουλος, Ράπτης 11, Μπουργανός 7(1), Τριανταφύλλου 3(1), Ψύρρας 5(1), Δέσπος 2, Βαβάτσικος 14(1), Νέσσης 3.
Νίκη Βόλου: (Μαύρος) Κωστούλας 12, Βερτζάγιας, Σιπητάνος 10(1), Κουτίνας 27(1), Παπαδόπουλος 10, Ζησόπουλος, Σπηλιόπουλος 3, Κουτσομπόρης, Εντό 4, Βρεττάς 4.

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης

Συγχαρητήρια στην εξαιρετική ομάδα των Τρικάλων για τη νίκη της, τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το πάθος και την ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ και για τη συνολική της απόδοση. Με εικόνα όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΓΣΙ το ερχόμενο Σάββατο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις