Για το τρίποντο και την τρίτη θέση τα Τρίκαλα

Να πετύχουν την δέκατη τους εντός έδρας νίκη, θα προσπαθήσουν στο αυριανό ματς με τον Αχαρναϊκό τα Τρίκαλα.

Η ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη που θέλει το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα, από τον Αγροτικό Αστέρα και να πλησιάσει κι άλλο την τρίτη θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί σ΄αυτό χωρίς τους Φαγιέ, Κουμπαρούλη και Αρσενίεβιτς.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσει στο γόνατο, ο δεύτερος από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, καθώς επίσης και ο τελευταίος, ενώ εκτός έχουν τεθεί ακόμα και οι Κοντοδήμος, Λαμπάκης οι οποίοι στις τελευταίες προπονήσεις ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα στην διάθεση του Ηρακλειώτη κόουτς συμπεριλήφθηκε ο Νιάρος ο οποίος προπονήθηκε κανονικά ο Νιάρος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχύο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κυανέρυθρων».

Στην αποστολή των Θεσσαλών για τον εν λόγω αγώνα απέναντι στο συγκρότημα του Μενιδίου, συμπεριλήφθηκαν οι: Χιώτης, Γιδόπουλος, Boυτσελάς, Ντόικιτς, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Στουρνάρας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ναβάρο, Σερτζίνιο, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκμπαλέ, Χαροντάκης, Βρούτσινα, Φλίγκος, Κουσκουνάς και Τοπτίδης.

Κάλεσμα στήριξης της διοίκησης προς τον κόσμο

Παράλληλα η διοίκηση του ΑΟΤ προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηίξει την ομάδα στο εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα της πόλης μας, η ομάδα της καρδιάς μας, η ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ, βρίσκεται στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου και όπως πάντα έχει την ανάγκη του δωδέκατου παίκτη της.

Την Κυριακή (17/4 – 16:00) η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα απέναντι στον Αχαρναϊκό. Η δική σου παρουσία και φωνή θα δώσει την ώθηση και την δύναμη στους ποδοσφαιριστές για το θετικό αποτέλεσμα.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις