Ευγενίου: «Έχουμε υψηλούς στόχους»

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένει την έναρξη του Πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Στράτος Ευγενίου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ περιμένει και αυτός, όπως και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα σχεδόν τέσσερις μήνες (!) για τη σέντρα που τελικώς για τον Ηρακλή θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Μιλώντας στο metrosport.gr ο κ. Ευγενίου τόνισε:  «Επιτέλους ξεκινάμε μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες αναμονής και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό. Προσπαθούμε να είμαστε δεμένοι, οι παίκτες υπήρξαν διαστήματα που ήταν πεσμένοι ψυχολογικά και είναι λογικό εξαιτίας της αναμονής. Άλλο τα επίσημα παιχνίδια, άλλο να υπάρχει ένας ξεκάθαρος στόχος και άλλο είναι τα φιλικά παιχνίδια. Μακάρι να πάμε καλά, είμαι αισιόδοξος.

Οσον αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας είναι επικίνδυνο, αλλά εμείς έχουμε υψηλούς στόχους και θέλουμε να μπούμε δυνατά στη χρονιά. Η αρχή ξέρετε καλά είναι το ήμισυ του παντός. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε».

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα οδεύει προς ολοκλήρωση, με τον Κώστα Γεωργιάδη εκτός των τιμωρημένων Αγγελου Παπαστεριανού και Γιουμπιτάνα να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

 

Η τελευταία προπόνηση μάλιστα πριν την πρεμιέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, έτσι ώστε να υπάρχει και εξοικείωση των παικτών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις