Κουσκουνάς και… ελπίζουν τα Τρίκαλα!

Λύτρωση και… ελπίδες για τα Τρίκαλα, με τον μόνιμο σκόρερ του ΑΟΤ να βρίσκει δίχτυα στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να οδηγεί την ομάδα του στην νίκη με 1-0. Νίκη που αφήνει ελπίδες για την 3η θέση – αν τιμωρηθεί ο Απόλλων για το ματς στην Ελευσίνα, θα είναι από το -3 στο +3 – και σε περίπτωση που κάποια ομάδα εκ των ΑΕΛ, Κέρκυρα δεν πάρει άδεια, θα πάρει ο ΑΟΤ το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία!

Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να θέλουν να πιέσουν, χωρίς, όμως, να βρίσκουν διαδρόμους, αφού ο Αχαρναϊκός είχε κλειστεί καλά και δεν δεχόταν επιθέσεις. Όλα έδειχναν πως το ματς θα ολοκληρωνόταν χωρίς σκορ, με τους γηπεδούχους να βγάζουν εκνευρισμό, τόσο για το γκολ που δεν ερχόταν, όσο και για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Παρόλα αυτά, η λύση ήρθε στο 84ο λεπτό, από τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ, Κουσκουνά, που βρήκε και πάλι δίχτυα. Μετά από πολλές κόντρες και την αδυναμία των φιλοξενούμενων να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή τους, σε μία φάση διαρκείας, ο επιθετικός του ΑΟΤ έκανε την προβολή και λύτρωσε την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (58′ Φίγκος), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (46′ Δουκάκης – 69′ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Μαρής (86′ Μπέλιτς), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Παπατόλιος (54′ Ομπράντοβιτς), Χριστοφιλέας, Πολίμος, Αναστασίου, Ματούκας, Ταμπάκης (67′ Ταμπάκης).

gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις