Εφτάψυχη Παναχαϊκή!

Επικός άθλος για την Παναχαϊκή, που κατάφερε να περάσει από το Αίγιο και να επικρατήσει του Παναιγιάλειου με 1-0, παρόλο που δεν είχε παίκτες για να κάνει αλλαγές και με το ζόρι έβγαλε 11αδα!

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν το γκολ, όμως οι Πατρινοί βρήκαν την ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθουν, αλλά και να χτυπήσουν στην κόντρα. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος, λοιπόν, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την «Μαύρη Θύελλα» και να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Ρουμπάτο να εκμεταλλεύεται την πτώση του Σπίνουλα και να νικάει τον Αθανασόπουλο για το 1-0.

Ο Παναιγιάλειος υπέστη μία ψυχρολουσία που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει και όταν έγινε ήταν αργά. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και πήγαν να χτυπήσουν στην κούραση που έβγαλε η Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί, δεν είχαν αναπληρωματικούς, με τον 2ο τερματοφύλακα Βορύλα να παίρνει την θέση του Γιώργου Λαμπρόπουλου στο 82′ και τον τραυματία Πέδρο να αντικαθιστά τον Ρουμπάτο στο 89′.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες της «Μαύρης θύελλας» δεν κατάφεραν να απαντήσουν και ολοκλήρωσαν μία… αυτοκτονία, που όμως δε τους στοιχίζει, αφού έχουν απομακρυνθεί πλέον από την ζώνη υποβιβασμού.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κολόκας, Σπίνουλας, Παπαχρήστος, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (71′ Ζαχαρόπουλος), Μπουρλάκης (61′ Γκούφα), Σκαρτσίλας (82′ Μαυρόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος (82′ Βορύλλας), Πινδώνης, Σαμπατάκος, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Ρουμπάτος (89′ Πέδρο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις