Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη κόντρα στη Βέροια (11/11, 3 μ.μ.)

Με αποκλειστικό στόχο, την κατάκτηση των τριών βαθμών, θα παραταχθεί σήμερα στις 3μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η Νίκη Βόλου κόντρα στη Βέροια. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα, στη Νέα Ευκαρπία, από τον Μακεδονικό και τη διαιτητική τριπλέτα…

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Γαβρηιλίδη που δέχθηκε την άδικη κόκκινη κάρτα στο ματς της πρεμιέρας ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Χρήστος Τζιώρας. Η 20 ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην κυανόλευκη αποστολή είναι οι εξής: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Δεληζήσης, Δημητρίου, Αναστασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσος, Κριμιτζάς, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Μπάλλας, Μέτσε, Κυριακίδης, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Μορέιρα, Σιαφά, Ροχάνο, Μιλούνοβιτς.

Χωρίς τρεις η Βέροια στο Πανθεσσαλικό

Το πρώτο της τρίποντο θα επιδιώξει να κατακτήσει η Βέροια κόντρα στη Νίκη. Η ομάδα της Ημαθίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β’ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης πήρε τελικά στην αποστολή τους Μπλέτσα και Ντουμάνη, παρότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μασούρας, Δεμηρτζόγλου και ο ανέτοιμος Μπαϊντού. Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Σταμπουλίδης, Τασιόπουλος, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπούζας, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Κατσούκης, Φασίδης, Ορφανίδης, Ιωάννου, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Bouoli

Από τη Λάρισα οι βοηθοί

Στο Πανθεσσαλικό, το παιχνίδι Νίκη Βόλου – Βέροια θα διευθύνει ο Μάριος Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Βοηθοί ορίστηκαν οι Γρηγόρης Δεδικούσης και Δημήτρης Παραφέστας από τη Λάρισα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Ξηρογιάννης από την Ένωση Βοιωτίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις