Πέταξε ένα ημίχρονο και δύο βαθμούς με τη Βέροια

Η Νίκη πέταξε άλλους δύο βαθμούς, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό. Το συγκρότημα μετά το άσχημο ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη που γνώρισε την ήττα από τον Μακεδονικό, δεν μπόρεσε να κατακτήσει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, μένοντας στη φτωχή συγκομιδή του ενός βαθμού σε δύο παιχνίδια.

Η Νίκη παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγώνα, όπως και στη Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο ήθελε αλλά δεν μπορούσε και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές, ισοφάρισε, έχασε ευκαιρίες για την ολική ανατροπή αλλά έμεινε στο τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπουόλι στο 43’, με τους κυανόλευκους να ισοφαρίζουν με τον Μιράντα στο 60’.

Πάγωσε το Πανθεσσαλικό ο Μπουόλι

Με τη Νίκη να προσπαθεί να πιέσει ψηλά ξεκίνησε το ματς του Πανθεσσαλικού, ωστόσο η Βέροια έβρισκε τον τρόπο να βγάζει την μπάλα από την περιοχή της, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι γηπεδούχοι όταν κέρδιζαν την κατοχή δεν είχαν τη σωστή ανάπτυξη ώστε να γίνονται απειλητικοί.

Το πρώτο σουτ του αγώνα καταγράφηκε στο 14’. Το δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη εξουδετέρωσε εύκολα ο Παπαδόπουλος. Δύο λεπτά αργότερα σε φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Μέτσε επιχείρησε δύο σουτ. Το ένα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και το δεύτερο, πέρασε ψηλά άουτ.

Με τη Νίκη να έχει την πρωτοβουλία αλλά να μην πατά εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, συνεχίστηκε το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Στο 20’ ακόμη ένα σουτ του Παναγιωτίδη δεν βρήκε στόχο, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία.

Στο 37’ ο Μιράντα πέρασε στη θέση του Αναστασίου, με το σχήμα να γίνεται πιο επιθετικό. Ωστόσο, η Βέροια στην πρώτη της καλή στιγμή κατάφερε και άνοιξε το σκορ. Ο Μπελεβώνης έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Μπουόλι να μπαίνει στα δίχτυα με την μπάλα.

Βελτιωμένη στην επανάληψη – Ισοφάρισε και άξιζε την ανατροπή

Με σκοπό να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση μπήκε η Νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. με τους γηπεδούχους να πιέζουν από το πρώτο λεπτό της επανάληψης. Μορέιρα και Ροχάνο αντί των Τσουκαλά και Μιλούνοβιτς, έδωσαν περισσότερη φρεσκάδα στην επίθεση ενώ δευτερόλεπτα πριν τις αλλαγές, ο Στίκας έδιωξε στη γραμμή, το σουτ του Μιράντα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η Νίκη έφτασε στην ισοφάριση. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής, μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί θεώρησαν πως ήταν εντός περιοχής η παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιράντα, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Παπαδοπουλου.

Με τη Νίκη να έχει το μομέντουμ, ένα λεπτό αργότερα έχασε ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως το σουτ του Μέτσε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 66’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ. Ο Παναγιωτίδης έβγαλε κάθετα στον Ροχάνο, με τον Αργεντινό να κάνει τη συρτή σέντρα σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα δόθηκε η ευκαιρία στις δύο ομάδες να πάρουν το τρίποντο. Στο 90’ αμυντικός της Βέροιας έδιωξε στη γραμμή, στο σουτ του Παναγιωτίδη ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπουόλι εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα, έγινε κάτοχος της μπάλας, έστρωσε στον αμαρκάριστο Κατσούκη, όμως το πλασέ στην κενή εστία κόντραρε στον Φασίδη και πέρασε άουτ.

Το ματς έληξε εν μέσω έντασης και κίτρινων καρτών σε μία διαμάχη του Μπουόλι με τον Κάσσο.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53’ Ροχάνο), Μιλούνοβιτς (53’ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (λ.τ. 83’ Γρομητσάρης).

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (61’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Περδίκης), Μπελεβώνης (74’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας (87’ Ιωάννου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις