Ξεκίνημα με ήττα στην Κοζάνη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με το αριστερό ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας την ήττα από την ΑΕΠ Κοζάνης με σκορ 2-0. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως δεν βρήκαν τον τρόπο να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με περισσότερη ενέργεια και έφτασαν στη νίκη με γκολ των Παπαζήση και Κουλούσια στο 72’ και στο 94’ αντίστοιχα.

Μουντό το πρώτο ημίχρονο – Όαση τα τραγούδια των ερυθρόλευκων φιλάθλων

Σ’ ένα μουντό πρώτο ημίχρονο οι φωνές και τα τραγούδια των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, ήταν αυτό που ξεχώρισε και αξίζει να σημειωθεί. Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να κέρδισε τη μάχη του κέντρου και να ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, ωστόσο έλειπε η τελική πάσα που θα έβγαζε σε θέση βολής τους επιθετικούς της. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μόλις μία καλή στιγμή στα καρέ των Ποντίων που καταγράφηκε στο 15’. Ο Κόλα εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση έξω από την περιοχή, ο Καλιαμπάκας δεν αιφνιδιάστηκε, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι δεν έφτασαν απειλητικά στα καρέ του Καβουσάκη, όμως παραλίγο να προηγηθούν από ένα λάθος γύρισμα του Παπαϊωάννου που φρόντισε να διορθώσει ο ίδιος. Συγκεκριμένα, στο 42’ ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά προς τον Καβουσάκη, όμως αυτή κατευθύνθηκε προς την εστία. Ο ίδιος πρόλαβε και με υπερένταση έδιωξε σε πλάγιο αποσοβώντας το γκολ.

Ανέβασαν στροφές και πήραν τη νίκη οι γηπεδούχοι

Με περισσότερη ενέργεια μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΠ Κοζάνης να είναι η ομάδα που κράτησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της.  Στο 4λεπτο 54’-58’ οι ερυθρόλευκοι απείλησαν δύο φορές την εστία των γηπεδούχων. Στο 54’ ο Κόλα έστρωσε όμορφα στον Σκοπελίτη, όμως το σουτ του αρχηγού του Ολυμπιακού Βόλου πέρασε άουτ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, Διαμαντόπουλος εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 72’ ήρθε η ψυχρολουσία για τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν ο Παπαζήσης ελίχθηκε όμορφα στην περιοχή, βρήκε τον διάδρομο και με το δεξί έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Καβουσάκη. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να απαντήσουν, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία στην εστία των γηπεδούχων. Η ΑΕΠ κλείδωσε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κουλούσιας έφυγε μόνος στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον Καβουσάκη.

ΑΕΠ Κοζάνης (Σένα): Καλιαμπάκας, Αδαμόπουλος, Ντόβας, Δαλλής, Παπαναστασίου (67′ Μ. Σάλα), Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Κουλούσιας, Τσελεπής (74’ Καραγιαννίδης), Σάλλα, Παπαζήσης

Ολυμπιακός Βόλου (Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος (77′ Καρατσόλης), Θεοδωρόπουλος (77’ Σταμπουλής), Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Καμπέρης (68’ Κατσαγεωργίου), Ψιάνος, Κόλα, Σκοπελίτης (86′ Μυλωνάς), Ντινιωτάκης, Διαμαντόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις