Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός Βόλου με ΑΕΠ Κοζάνης

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, χάνοντας με 2-0 από την ΑΕΠ Κοζάνης. Μια ομάδα με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας παικτών και από τον Ολυμπιακό, ενώ αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι δύο σκόρερ των γηπεδούχων, Παπαζήσης και Κουλούσιας είναι 16 και 17 χρονών αντίστοιχα.

Μπορεί στα φιλικά οι «ερυθρόλευκοι» να ήταν αήττητοι, όμως στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έδειξαν σημαντικές αδυναμίες, δεν ήταν δημιουργικοί στο παιχνίδι τους, δεν έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ και δεν κατάφεραν, τουλάχιστον, να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν προβληματική και το πλήρωσε με την ήττα. Θα πρέπει η ομάδα γρήγορα να ανασυνταχθεί, να δουλέψει πάνω στα λάθη και στις αδυναμίες, ενόψει του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής με τον Σβορώνο εντός έδρας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε δυναμικό «παρών» στην Κοζάνη, ωστόσο, στο τέλος έφυγε πικραμένος από την ήττα, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να δέχεται δύο γκολ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις