Από έναν βαθμό πήραν Ε.Λ. Νηλέας και Πύρασος

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Ε.Λ. Νηλέας με τον Πύρασο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και πήραν από ένα βαθμό.

Η γηπεδούχος ομάδας της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με ωραία εκτέλεσε φάουλ του Ντίνου Κουβαρά. Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν μονόλογος για τον Πύρασο, που απείλησε στο 8′ με τον Θεοδωρόπουλο, σουτ άουτ από καλή θέση, στο 12′ με πλασέ του Γκαραβέλα που κόντραρε, στο 32′ με σουτ του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά και σε άλλες περιπτώσεις που βγήκαν επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βαλουξής είχε μια καλή φάση για τα Λεχώνια και στο 63′ έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Φουρκιώτη από κοντά. Η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν στο 84′ όταν ο Στεργίου σούταρε κι αμυντικός έκοψε την τελευταία στιγμή πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Για τον Πύρασο, βασικός ο 16χρονος Γιώργος Μαντζαβίνος, στο αρχικό σχήμα έπαιξαν έξι παίκτες κάτω των 20 ετών, ενώ συνολικά στο ματς αγωνίστηκαν 10 Αγχιαλίτες.
Ε.Λ. ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Μασούρας, Πάγια, Σιδέρης, Μούτος, Γεωργίου, Βαλουξής (64’ Σταμπούλογλου), Αράμπογλου, Κουβαράς (64’ Ρίζος), Παλάντζας (94’ Κώστογλου), Τσουμάνης.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Μπούτλας (46’ Στεργίου), Χριστοδούλου, Διαμαντένιας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Ματζαβίνος (78’ Τσάμης), Λουκάι (66’ Παπαδογεώργος), Φουρκιώτης, Θεοδωρόπουλος (66’ Ζητούδης), Γκαραβέλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις