Ξύλο σε σεμινάριο διαιτησίας: «Τσιράκια του Μαρινάκη…»

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο Περιστέρι, στο σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωνε η ΚΕΔ στο οποίο δίδασκαν οι εκπαιδευτές Θάνος Νικολακόπουλος και Μπάμπης Μοιραδωράκης, με προσκεκλημένους συνολικά 60 διαιτητές από τη Super και τη Football League. Μάλιστα, παρόντες ήταν όλοι οι γνωστοί διαιτητές όπως οι Παππάς, Παπαπέτρου, Βάτσιος, Σπάθας και Καλογερόπουλος ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παραβρέθηκε και ο Δημητρόπουλος, παρά το ότι δεν ανήκει στον σύνδεσμο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, περίπου 50 άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες, μπήκαν στην αίθουσα ΚΥΒΕ του Περιστερίου όπου διεξαγόταν το σεμινάριο των διαιτητών των ενώσεων του Λεκανοπεδίου (ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής), κρατώντας σιδερολοστούς. Οι ανεγκέφαλοι κυριολεκτικά τα έκαναν γυαλιά καρφιά, φωνάζοντας «είστε τσιράκια του Μαρινάκη» αλλά και συνθήματα κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει εντελώς. Οι πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο για τεράστιο πανικό και σκηνικό πολέμου, με τους παρευρισκόμενους διαιτητές να τρέπονται άρον άρον σε φυγή για να γλιτώσουν.

Για καλή τους τύχη, ωστόσο, ο Δημητρόπουλος άνοιξε μια πόρτα από το πλάι της αίθουσας, από όπου και δραπέτευσαν. Άτυχος στάθηκε ο βοηθός της Football League, Δημήτρης Σαμοϊλης, που τραυματίστηκε στο φρύδι. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις