ΠΑΕ ΑΕΛ: “Αγωνιστική αντίδραση και μαζική παρουσία του κόσμου στο ματς με τη Νίκη”

Την αγωνιστική αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ αλλά και τη μαζική προσέλευση του κόσμου στο σαββατιάτικο ματς με τη Νίκη Βόλου, προσδοκά η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παρότι βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας δίνει την προσεχή αγωνιστική (Σάββατο 19/11 και ώρα 15:00) στην έδρα της έναν αγώνα με ιδιαίτερο πρόσημο, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε και συμπληρωματικά, με έναν αντίπαλο που φέρεται να έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας που γίνεται από το περασμένο καλοκαίρι, κόντρα σε πολλές και αντικειμενικές διαδικαστικές, οργανωτικές και οικονομικές αντιξοότητες, καταστήσαμε σαφές ως ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι η συμβολή του κόσμου στην επίτευξη των άμεσων και απώτερων στόχων θα είναι καθοριστική. Γι’ αυτό και όσο αναμένουμε την δυναμική αντίδραση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μας, στο αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Παρασκευής, άλλο τόσο προσδοκούμε οι φίλαθλοί μας να σταθούν μαζικά στο πλευρό τους, με όποιο τρόπο εκείνοι το επιθυμούν.

Ωστόσο, εν αναμονή της κυκλοφορίας τις αμέσως επόμενες μέρες και των εισιτηρίων αγώνα, υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας περιόδου, τις τιμές των οποίων φροντίσαμε από καιρό να προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις των καιρών και των πολιτών, αποδεικνύοντας πως το κυρίαρχο ζητούμενο είναι πρωτίστως η ηθική συμπαράσταση και η ενέργεια που όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να μεταδώσει σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ένα σταθερά γεμάτο στάδιο Αλκαζάρ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις