Ετοιμοπόλεμος και ο Θάνος Κυρίτσης στον Ολυμπιακό Βόλου

H προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το Κυριακάτικο ματς με τον Σβορώνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, θα αρχίσει από σήμερα Τετάρτη με προπόνηση στις 3 μ.μ. στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Πριν την προπόνηση θα γίνει στους παίκτες, μέσω βίντεο, ανάλυση του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης, στην οποία ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα επισημάνει τα λάθη που έγιναν, προκειμένου αυτά να αποφευχθούν στο μέλλον.

Ο Θάνος Κυρίτσης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, αναμένεται σήμερα να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος αισθάνθηκε σφίξιμο στον προσαγωγό και η τεχνική ηγεσία δε ρίσκαρε τη συμμετοχή του παίκτη, θέλοντας να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις. Θα μπορούσε το σφίξιμο να εξελιχθεί σε θλάση και ο Ολυμπιακός να χάσει τον ποδοσφαιριστή για τα προσεχή παιχνίδια.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του και να ετοιμάζει μία με δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις