Έργα και ημέρες του Πάολο Φερνάντες στον Βόλο

O Βόλος έδωσε το «πράσινο φως» στον Φερνάντες να παρευρεθεί στην μίνι προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει η «Ένωση» στην Ολλανδία από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Ο δανεισμός του Φερνάντες διακόπηκε και ο 24χρονος εξτρέμ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από 1 Ιανουαρίου 2023, γεγονός που θα του στερήσει τη συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Κηφισιά για το Κύπελλο, αλλά και σε εκείνες με τη Λαμία και το Βόλο για τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Πάολο Φερνάντες ήρθε στον Βόλο από την ισπανική Καστεγιόν και την πρώτη χρονιά στους «κυανέρυθρους» έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αρχικά, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Την περίοδο 2021-22 έπαιξε σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε πέντε γκολ, με Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ΟΦΗ, Ιωνικό, με Απόλλωνα στο Πανθεσσαλικό και ΟΦΗ στα πλέι άουτ. Επίσης, κατέγραψε τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος της περσινής περιόδου, σημειώνοντας και ένα τέρμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφική περίοδος τον απέκτησε η ΑΕΚ και τον παραχώρησε δανεικό στον Βόλο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Στον πρώτο γύρο ο Πάολο Φερνάντες ήταν από τους πρωταγωνιστές του Βόλου στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα. Αγωνίστηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια, καταγράφοντας 13 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και τρία γκολ στα ματς με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο Αθηνών και Λαμία. Παράλληλα είχε και πέντε ασίστ. Έπαιξε ως βασικός και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ιωνικό (4-0), έχοντας μία ασίστ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις