«Πρωτοφανές να ορίζεται ο ίδιος διαιτητής για δεύτερη συνεχόμενη φορά»


Μοιράσου το άρθρο

Ο κ.Μελτζανίδης είχε διαιτητεύσει στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του Ηρακλή με τον Αλμωπό Αριδαίας, για τη Betsson Super League 2, ακυρώνοντας γκολ των «κυανόλευκων» και από τον Γηραιό είχαν εκφράσει και μετά το παιχνίδι τα παράπονά τους.

Με νέα ανακοίνωση οι ιθύνοντες του Ηρακλή αναφέρονται στον εκ νέου ορισμό του κ.Μελτζανίδη, στην προσεχή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και ζητούν την αντικατάστασή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ. Προς μεγάλη μας έκπληξη λοιπόν διαπιστώσαμε ότι στους ορισμούς διαιτητών για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό ορίσθηκε εκ νέου ο κ. Μελτζανίδης ο οποίος είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της ομάδας μας την πρώτη αγωνιστική με την Π.Α.Ε. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Για όσους δε το γνωρίζουν ή δε το θυμούνται ο κ.Μελτζανιδης είχε ακυρώσει κανονικό γκολ της ομάδας μας, ενώ στην αρχή το είχαν κατακυρώσει και αυτός και ο βοηθός διαιτητή. Αυτό το γεγονός μας αποδεικνύεται περίτρανα από το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και το είδε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε σχετική ανακοίνωση.

Σε εκείνη λοιπόν την ανακοίνωση ζητήσαμε από τους αρμοδίους να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μας, αλλά και στον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών μας, κάτι το οποίο όμως δυστυχώς δεν έγινε.

Ο ορισμός του κ. Μελτζανίδη για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αγώνα της ομάδας μας και μάλιστα μόλις στον δεύτερο αγώνα που δίνουμε εφέτος, μας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και το πιο απλό από αυτά είναι δεν υπάρχει άλλος διαιτητής να μας ορίσετε, γιατί σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μας ορίζετε τον ίδιο διαιτητή;

Το γεγονός αυτό δεν αντέχει ούτε στην ποδοσφαιρική λογική, αλλά ούτε σε οποιαδήποτε άλλη λογική. Μάλιστα είναι πρωτοφανές στο ποδοσφαιρικά χρονικά να ορίζεται σε έναν αγώνα ο ίδιος διαιτητής για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ενώ η ομάδα δίνει μόλις τον δεύτερο αγώνα της για το πρωτάθλημα.

Κύριοι υπεύθυνοι της διαιτησίας, έστω και την ύστατη στιγμή, με σκοπό τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, παρακαλούμε, αλλά παράλληλα και απαιτούμε, να αλλάξετε τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή.

Σχετικά επισημαίνουμε δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να μας υποβαθμίζετε και να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και διάφορα «σενάρια». Περιμένουμε να προχωρήσετε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Φυσικά η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ήδη καταθέσει έγγραφο στη ΚΕΔ, ζητώντας την αντικατάσταση του κ.Μελτζανίδη για όλους τους παραπάνω λόγους.

Σεβαστείτε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να το βλέπουμε να εξελίσσεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις