Τον Αργεντινό Έντσο Γκάγκι έκλεισε ο Βόλος

Σε συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Έντσο Γκάγκι έχει έρθει ο Βόλος, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος θα αγωνίζεται από την 1η Ιανουαρίου στην ΑΕΚ.

Ο Έντσο Γκάγκι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κυανέρυθρους» και να ενταχθεί στην ομάδα.

Έχει γεννηθεί στις 14 Ιανουαρίου 1998, παίζει ως δεξιός μεσοπιθετικός και αγωνίζεται στην Chaco For Ever και το συμβόλαιό του με την ομάδα στην οποία ανήκει ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Primera National της Αργεντινής, παίζοντας σε 25 παιχνίδια, ενώ σημείωσε και τρία γκολ.

Έχει γεννηθεί στην πόλη Ραφαέλα, έπαιξε στην ομάδα Κ19 της ομώνυμης ομάδας (Ατλέτικο Ραφαέλα), στη συνέχεια έπαιξε στη Β’ ομάδα και δόθηκε δανεικός στην Central Norte. Την περίοδο 2020-21 έπαιξε στην Μπελγκράνο και τη επόμενη χρονιά πήγε στην Chaco For Ever.

Όσον αφορά τον διεθνή μεσοεπιθετικό που φέρεται να έχει κλείσει ο Βόλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι από την Ονδούρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις