Έρχονται τρία απαιτητικά παιχνίδια για τον Βόλο μέσα στον Δεκέμβριο

Στόχος του Βόλου στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ είναι η ομάδα να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική, να διατηρήσει την καλή εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο και να παίζει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο.
Αν θεωρήσουμε, με βάση τη βαθμολογία, πως αντίπαλοι του Βόλου στη «μάχη» για την εξάδα είναι οι Παναιτωλικός και Ατρόμητος (βρίσκονται οκτώ και εννέα βαθμούς αντίστοιχα πίσω στην κατάταξη από τους «κυενάρυθρους»), είναι στο χέρι των παικτών του Κώστα Μπράτσου να κρατήσουν ή και να μεγαλώσουν τη διαφορά.
Ο Βόλος έχει δείξει με τις εμφανίσεις του, αλλά και με τις νίκες που έκανε με τις παραπάνω ομάδες εκτός έδρας, πως είναι καλύτερος. Μάλιστα, στο β’ γύρο θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τόσο τον Παναιτωλικό, όσο και τον Ατρόμητο και θα πρέπει αυτά τα ματς να τα κερδίσει, για να φτάσει πιο εύκολα στο στόχο του.
Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, πάντως, αρχίζει για τον Βόλο με ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα αποχαιρετήσουν το 2022 με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στις 29/12.
Προέχει, ωστόσο, η ομάδα να προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, που είναι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Στο φιλικό με την ομάδα Κ19 του συλλόγου που έγινε στο γήπεδο της Πορταριάς οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν, ενώ ο Έντσο Γκάγκι έλαβε μέρος κανονικά στο φιλικό, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα, παίζοντας στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.
Οι Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς δεν αγωνίστηκαν, λόγω τραυματισμού, με τους δύο ποδοσφαιριστές να είναι άμεσα και πάλι διαθέσιμοι, καθώς οι τραυματισμοί τους δεν εμπνέουν ανησυχία. Δεν αγωνίστηκε, φυσικά και ο αρχηγός Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από τη θλάση στον τετρακέφαλο που υπέστη στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις