Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Αγία Άννα και Μαγνησιακός

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι Αγία Άννα και Μαγνησιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, αποδεικνύοντας πως δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ.

Από το 60’ ο Μαγνησιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σιάτρα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να φτάσουν στο γκολ, με την Αγία Άννα να πετυχαίνει το 1-0 στο 42′. Ο Ιάσων Παπαδημητρίου πήρε την μπάλα από τον Κορέτα, γύρισε υπέροχα το σώμα του και με ωραίο σουτ σκόραρε.

Η ισοφάριση για τον Μαγνησιακό ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Βλάχου στο 48′.

Στο 60’ είχαμε αλλαγή στις αριθμητικές ισορροπίες, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σιάτρας για σκληρό φάουλ που έκανε στο χώρο του κέντρου στον Πετράκο. Ο Μαγνησιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι, αλλά στο 63′ ήταν ο Βουρδάκης αυτός που έκανε το γύρισμα, ο Χαλάτσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, για να γίνει έτσι το 1-2 για τον Μαγνησιακό.

Στο 67′ η Αγία Άννα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βέρτζου μέσα στην περιοχή. Ο  Παπαδημητρίου στο 68’ ευστόχησε και έκανε το 2-2.

Για να φτάσουμε στο 78’ και στο 3-2 για την Αγία Άννα, με το ωραίο σουτ του Πετράκου. Όμως ο Μαγνησιακός δεν είχε πει την τελευταία του κουβάντα στο ματς και στο 89’ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Χριστίδης με προβολή μετά από λάθος στην άμυνα της Αγίας Άννας διαμόρφωσε το 3-3.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Χαλάτσης, Αλεξανδρής, Καλαμίδας (86’ Β. Κόκκας), Χολέβας, Ρόκας, Βέργος, Κορέτα (76’ Τσελεπής), Σουγκάρης (57’ Χατζητρακόσιας), Παπαδημητρίου, Πετράκος (86’ Μαυρίδης), Σέττος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος (88’ Τρίμης), Αγιασιώτης, Βουρδάκης (77’ Λούρος), Γαλανόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Σιώμος (53’ Χριστίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις