Σε αναμονή ανακοινώσεων στη Νίκη Βόλου

Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο ώστε να επανέλθει η ομάδα σε μία κανονικότητα.

Εδώ και μία εβδομάδα η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλέκο Βοσνιάδη ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Για την ακρίβεια, όπως ανέφερε ο τεχνικός της Νίκης, τη διαδικασία της λύσης του συμβολαίου έχουν αναλάβει οι δικηγόροι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η τελευταία προσέγγιση έχει αφήσει μία χαραμάδα αισιοδοξίας ώστε όλα να τελειώσουν ομαλά και χωρίς η κατάσταση να πάει στα άκρα. Όχι, βέβαια, ότι τα άκρα απέχουν πολύ από το σημείο που βρίσκονται τώρα.

Η ομάδα θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας, στο AEL FC ARENA και μένει να δούμε αν η προετοιμασία ξεκινήσει με τον Αλέκο Βοσνιάδη να δίνει οδηγίες.

Οι υποψήφιοι για τον αντικαταστάτη του Μακεδόνα τεχνικού είναι πολλοί και καθημερινά γίνονται περισσότεροι, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση δεν έχει καταλήξει στον «εκλεκτό». Πάντως δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα η Νίκη να πάει στη Λάρισα με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις