Πηγαίνει “διαβασμένος” στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Αποφασισμένοι να πετύχουν την πρώτη νίκη μακριά από τον Βόλο είναι όλοι στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται αύριο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Μια ομάδα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το κλίμα, πάντως, στην ομάδα εξακολουθεί να είναι πολύ καλό. Ναι μεν οι παίκτες και όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αισθάνονται πικραμένοι από την απώλεια βαθμών σε ματς στα οποία ο Ολυμπιακός άξιζε να τα κερδίσει, όμως, θα πρέπει να δουν με προσοχή τη συνέχεια, καθώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο.

Στον Ολυμπιακό έχουν εικόνα από τον αντίπαλό τους, γνωρίζουν τα αδύνατα σημεία του, έχουν δουλέψει πάνω στη τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, με στόχο να μπλοκάρει τους επιθετικούς του Κεραυνού και παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στο γκολ, «σπάζοντας» ένα αρνητικό σερί εκτός έδρας.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανακατεύει συνεχώς την… τράπουλα μεσοεπιθετικά, αναζητώντας το σχήμα εκείνο που θα καταφέρει να έχει καλύτερη παρουσία στην επίθεση και στο σπουδαιότερο, που θα φτάνει πιο εύκολα στο γκολ.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή και στη συνέχεια ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις