Άνετα ο ΓΣ Αλμυρού νίκησε τη Δήμητρα

Άνετα, όπως αναμενόταν, ο ΓΣ Αλμυρού νίκησε με 7-1 τη Δήμητρα τυπικά φιλοξενούμενος στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Στο 5’ η Δήμητρα προηγήθηκε με γκολ του Ξηροκώστα, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 1-1 από τον Μπασαγιάννη. Ο ίδιος έδωσε και το προβάδισμα με 1-2 στον Γ.Σ. Αλμυρού με το γκολ που πέτυχε στο 15’. Στο 24’ ο Κυρίτσης πλάσαρε εύστοχα για το 1-3, ενώ στο 35ο λεπτό ο Αραπίτσας βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-4 του ημιχρόνου. Τρία ακόμη γκολ πέτυχε η ομάδα του Κώστα Ρέππου στην επανάληψη. Στο 50’ έγινε το 1-5 από τον Αραπίτσα και στο 85’ το 1-6 από τον Μπασαγιάννη που έκανε χατ-τρικ. Όσο για το 1-7, ήρθε στο 86ο λεπτό με σκόρερ των 15χρονο Τσιάτσιο.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Πρωτούλης (46’ Μπάρδας), Ευαγγέλου, Παππάς, Χριστοδούλου, Παπαγεωργίου, Μηλιώνης, Ξηροκώστας, Ζαντιώτης, Π. Ρούσας (46’ Μόσχος), Γ. Στουρνάρας, Γκρέμι.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Γώγος, Μιχόπουλος (58’ Θυμιόπουλος), Τσιαγιανίδης, Ντόντα, Γκρίνιας, Μαυρογέννης, Θεοδωρόπουλος (46’ Λάμπος), Μπασαγιάννης, Αραπίτσας (58’ Χριστοφορίδης), Τσιάτσιος, Κυρίτσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις