Διατήρησε το +3 από τον έκτο Άρη ο Βόλος

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος απέστρεψε από την Τρίπολη με το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στον Αστέρα (0-0).
Ο Βόλος με τον βαθμό που απέσπασε έφτασε τους 25, παρέμενε στην 5η θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας τη διαφορά των τριών βαθμών από τον έκτο της κατάταξης Άρη, που ήρθε και αυτός ισόπαλος 1-1 στη Λειβαδιά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Να σημειώσουμε, πως αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία των δύο ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (τρίτη στην Τρίπολη σε πέντε ματς), δίχως ο Βόλος να έχει νίκη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» απέναντι στους Αρκάδες.
Ο Βόλος ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και είχε και αυτός, όπως και ο Αστέρας, τις στιγμές του στο παιχνίδι για να πάρει το «τρίποντο».
Ο Μπόρις Κλέιμαν ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης όχι μόνο του Βόλου, αλλά και του παιχνιδιού. Εξουδετέρωσε όλες τις φάσεις του Αστέρα και κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι είχε και ο Αντονί Νοκέρ, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση με την φανέλα του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις