Δεν σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι ο Βόλος

Ο Βόλος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει για τρίτο σερί επίσημο παιχνίδι, μετά από αυτά με Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα. Δημιουργικά αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ και στο ανασταλτικό τομέα οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το πρώτο ημίχρονο, κυρίως μετά το 15’, με την ΑΕΚ να είναι σαφώς ανώτερη από τον Βόλο, να πετυχαίνει τρία γκολ και να δημιουργεί φάσεις για μεγαλύτερο σκορ. Από τη πλευρά τους οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου μετά το πρώτο γκολ του Μήτογλου επηρεάστηκαν ψυχολογικά, δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση, για να δεχθούν μέχρι το 35’ άλλα δύο γκολ.

Η «Ένωση» δημιουργούσε ρήγματα από τη δεξιά πλευρά με τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς ο Ουές είχε πολύ δύσκολο έργο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων, έχοντας ένα σκορ ασφαλείας από το πρώτο μέρος. Ωστόσο, κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα, ενώ έχασε και ορισμένες ακόμη καλές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Βόλος δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα το τέρμα του Αθανασιάδη, παρότι πίεζε ψηλά την «Ένωση», απέναντι σε μια ΑΕΚ που άφησε το πόδι από τον γκάζι, αλλά ήταν επικίνδυνη, όποτε αποφάσιζε να επιτεθεί.

Στον Βόλο οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και η ομάδα να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΟΦΗ στις 3/1 στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις