Έβγαλε την υποχρέωση στο Κύπελλο ΕΠΣΘ, φουλάρει για μεταγραφές ο Ολυμπιακός Βόλου

Έβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός Βόλου στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, νίκησε με 6-0 τον Άνθιμο Γαζή στο βοηθητικό του ΕΑΚ και προκρίθηκε, όπως αναμενόταν, στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΠΟΒ.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί, όπως είναι οι Ακριβόπουλος, Γιαρλέλης, Βρονταράς, Καμπέρης, Σταμπουλής, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Σκοπελίτης, Κόλα, αλλά και ο τραυματίας Παπαϊωάννου.

Ντινιωτάκης και Κυρίτσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και γενικά η ομάδα μετά το 35’ όταν το σκορ ήταν ήδη 4-0, άφησε το πόδι από το γκάζι, σημειώνοντας μόνο δύο τέρματα στο διάστημα 36’-90’.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, κοιτάζουν τη συνέχεια και αυτή έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς σε επτά παιχνίδια, με τη διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία να κινείται στην κατεύθυνση ενίσχυσης της ομάδας.

Άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς θα αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες. Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και συζητήσεις και σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις, μόλις ολοκληρωθούν οι κινήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις