Την αγορά της Σερβίας εξετάζει ο Ολυμπιακός Βόλου για μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό Βόλου κοιτάζουν πως η ομάδα θα ενισχυθεί με ορισμένους έμπειρους παίκτες, προκειμένου να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς σε επτά παιχνίδια, με τη διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία να κινείται στην κατεύθυνση ενίσχυσης της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται και στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά και ειδικότερα αυτή της Σερβίας. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι δεν υπάρχει φέτος κανένας ξένος παίκτης στο ρόστερ της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως θα αποκτηθεί ένας φορ περιοχής, καθώς το πρόβλημα στην επίθεση είναι πολύ μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός σε επτά παιχνίδια έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ, σκοράροντας σε τέσσερα ματς.

Μετά την αποχώρηση του Στέργιου Ψιάνου, ο οποίος συμφώνησε με τον Μαγνησιακό και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα.
Άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς θα αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες. Οι πρώτες επαφές και συζητήσεις έχουν γίνει και σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις, μόλις ολοκληρωθούν οι κινήσεις.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επιθυμεί να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν οι μεταγραφές, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα και να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό από τα προσεχή παιχνίδια.

Βέβαια, όλα αυτά έχουν να κάνουν και με τις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης. Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη αναζητούν οικονομικούς πόρους για να γίνουν μεταγραφές, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως θα εξασφαλιστούν τα χρήματα που απαιτούνται για την ενίσχυση της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις