Στον Ηρακλή Λάρισας ο Λούκας Μπόσιο

Ο Ηρακλής Λάρισας μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ Ομίλου της Super League 2, αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή του στην κατηγορία και ήδη άρχισε τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Πρώτη μεταγραφή είναι ο Αργεντίνος 32χρονος (γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1990) αμυντικός χαφ Λούκας Μπόσιο που έπαιζε στην Κάσπι Ιταλίας (Δ’ κατηγορία), αλλά είναι γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στη Νίκη Βόλου (έκανε 17 συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα την περίοδο 2020-21).

Ο Μπόσιο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Άρσεναλ ντε Σαράντι και τον Αύγουστο του 2012 υπέγραψε στη Ριβαντάβια. Συμμετείχε σε τριάντα δύο αγώνες στο Torneo Argentino A’ πριν μεταβεί στο Σαν Χόρχε το 2013.

Στη συνέχεια, πήγε στη Σαν Μαρτίν που παρέμεινε στην τρίτη κατηγορία πριν από το Torneo Federal A’ 2014. Πέτυχε το πρώτο του γκολ τον Μάιο του 2015 εναντίον της Σαν Λορέντσο.
Στις 5 Ιανουαρίου υπέγραψε στην Primera B’ στην Τσαακρίτα, όπου έκανε επτά εμφανίσεις.
Ο Μπόσιο στη συνέχεια επέστρεψε στην Torneo Federal A’, αφού συμφώνησε να επιστρέψει στη Σαν Χορχέ στις 15 Αυγούστου. Πέντε μήνες αργότερα, ο μέσος μετακόμισε στο Σαρμιέντο, όπου συμμετείχε εννέα φορές κατά τη διάρκεια της περιόδου 2016-17.

Το 2017-18 έπαιξε με τη Σαν Μαρτίν στην Πριμέρα Β’ Νασιονάλ. Αγωνίστηκε δέκα φορές, καθώς ο σύλλογος κέρδισε τους τελικούς των play off ανόδου έναντι του Σαρμιέντο. Τον Ιούλιο του 2018 πήγε στην ομάδα δεύτερης κατηγορίας Γκιγιέρμο Μπράουν, όπου αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια.
Το 2019-2020 πήγε στο Αλμάγκρο, όπου έπαιξε 17 παιχνίδια. Αφού συμμετείχε είκοσι φορές σε όλες τις διοργανώσεις έφθασε στην Ελλάδα για τη Νίκη Βόλου. Στις 28 Ιανουαρίου 2022, ο Μπόσιο μετακόμισε στην ιταλική ομάδα της Serie D’ Αθλέτικ Κάρπι.
Γεννήθηκε στο Βενθεσλάο Εσκαλάντε της Αργεντινής.

ΧΑΤΖΗΣ-ΛΙΤΑΙΝΑΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ηρακλής Λάρισας συζητάει με τον Κώστα Χατζή και τον Δημήτρη Λίταινα που έκαναν προσφυγή στον Απόλλωνα Λάρισας για οφειλές που υπήρχαν προς αυτούς.

Ο Κώστας Χατζής είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στη Super League 2, με 18 συνεχόμενες χρονιές στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο 37χρονος μέσος ξεκίνησε στην Καστοριά και στη συνέχεια έπαιξε σε Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα, Πιερικό, Λάρισα, Νίκη Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Αγροτικό Αστέρα και Απόλλωνα Λάρισας.

Την τελευταία πενταετία έπαιζε στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ είχε θητεία και στην ΑΕΛ.
Συζητήσεις γίνονται και με τον 27χρονο Δημήτρη Λίταινα, που αυτήν τη στιγμή θεωρείται από τους δεινούς μέσους του πρωταθλήματος.

Τέλος, φημολογίες θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον και για τον πρώην τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας, Λευτέρη Αστρά.

eleftheria.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις