Πέμπτο επίσημο παιχνίδι χωρίς να σκοράρει ο Βόλος

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2023 ο Βόλος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Βόλος για τέταρτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα και πέμπτο επίσημο, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αγνοώντας τη νίκη από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος, με τον ΟΦΗ να είναι πιο επικίνδυνος στην επίθεση, αν και ο Βόλος, που είχε αρκετές απουσίες (Τσοκάνης, Οζέγκοβιτς, Ματίγια, Βίκτορ Φερνάντες), θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη με τον Γιώργο Κούτσια στο δεύτερο ημίχρονο να χάνει σημαντική ευκαιρία.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία του Βόλου στο Ηράκλειο απέναντι στο ΟΦΗ για το πρωτάθλημα (έχει και μία ισοπαλία για το Κύπελλο), με τους «κυανέρυθρους» να μετρούν επίσης δύο νίκες και μία ήττα.

Ο Βόλος πήρε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα (έχει μόλις μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τον ΟΦΗ πάντως να έχει πιο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου προσπαθούσαν να πιέσουν ψηλά και να «κλέβουν» μπάλες με σκοπό να φτάνουν απειλητικά μπροστά από το τέρμα του Μανδά. Χωρίς, πάντως, να χάσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ.

Με την είσοδο του Σιέλη στο παιχνίδι στο 65’ ο Βόλος αγωνίστηκε με τριάδα στην άμυνα (Σιέλης, Πίρινεν, Εσκοβάλ), με τον Κώστα Μπράτσο να «γεμίζει» την άμυνα.

Ο ΟΦΗ στο τελευταίο δεκάλεπτο άσκησε πίεση στην άμυνα του Βόλου και στο 89’ ο Κλέιμαν έκανε την απόκρουση του αγώνα, στην κεφαλιά του Περέα, κρατώντας το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις