Νίκη ψυχολογίας για τον Ολυμπιακό Β. το “διπλό” με Εδεσσαϊκό

Τι κι αν δεν αγωνίστηκαν δύο από τους βασικούς παίκτες της ομάδας και από τους καλύτερους του Ολυμπιακού Βόλου, οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Μάρκος Διαμαντόπουλος, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα στην Έδεσσα και έφυγαν με το «διπλό» στην αναμέτρηση με τον Εδεσσαϊκό.

Σημείωσαν πρώτη φορά δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος και πήραν μια σπουδαία νίκη, πρώτη μακριά από τον Βόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό απλά να αναπνεύσει βαθμολογικά. Ήρθε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να ατενίζουν, πλέον, με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Η νίκη αυτή αναμένεται να επιδράσει θετικά και στην ψυχολογία των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θα πρέπει να «χτίσουν» ένα σερί νικών, προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

Το ότι η ομάδα πέτυχε δύο τέρματα είναι πολύ θετικό, ωστόσο, η μεταγραφική ενίσχυση θεωρείται επιβεβλημένη, με τον Ολυμπιακό να έχει απόλυτη ανάγκη από έναν επιθετικό κρούσης. Κινήσεις γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «ερυθρόλευκους» είναι την Κυριακή με τον Δωτιέα Αγιάς εντός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις