Πέμπτο σερί παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ χωρίς γκολ ο Βόλος

Μετά την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός πέρασε με το ίδιο σκορ, 4-0 από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Βόλου, ο οποίος γνώρισε την τέταρτη φετινή εντός έδρας ήττα.

Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν χωρίς γκολ για πέντε σερί παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχουν να σκοράρουν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πριν τη διακοπή στις 10 Νοεμβρίου, όταν είχαν κερδίσει με 2-1. Έκτοτε, σε πέντε παιχνίδια μετρούν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες με τέρματα (0-9).
Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν πρώτη φορά φέτος τέσσερα γκολ μακριά από το Καραϊσκάκη, ενώ για πρώτη φορά σε τέσσερα ματς με αντίπαλο τον Βόλο πέτυχαν τέσσερα γκολ στο Πανθεσσαλικό.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το ντεμπούτο των Έντσο Γκάγκι και Μίκαελ Τσιρίνος, οι οποίοι αγωνίστηκαν και οι δύο στο βασικό σχήμα. Χρειάζεται να αποκτήσουν ρυθμό, ωστόσο, έδειξαν πως είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Βόλο. Ο Γκάγκι έπαιξε στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ενώ ο Τσιρίνος είχε ρόλο πίσω από τον φορ.

Ο Βόλος υποχώρησε στην 6η θέση, καθώς τον ξεπέρασε ο Άρης στη βαθμολογία κατά δύο βαθμούς (28 έχουν οι «κίτρινοι» και 26 ο Βόλος), με τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 7η θέση να έχει πλησιάσει τους «κυανέρυθρους» στους τέσσερις βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Βόλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 16/1 τον Ιωνικό στη Νίκαια, με τη νίκη πλέον να είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Κώστα Μπράτσου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις