Με “15” για τη 2η θέση η Νίκη

Με 15 παίκτες συνεχίζει η Νίκη στις εναπομείναντες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το συναινετικό διαζύγιο με εννέα ποδοσφαιριστές. Το δρόμο των Μπαλαράμπε, Νοριέγα και Παπουρτζή ακολούθησαν οι Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Κανελλόπουλος, Κοτίτσας, Βρονταράς και Ιβανίδης. Βεβαίως για τις λύσεις των συνεργασιών αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν εκδοθεί.

Στόχος των κυανολεύκων για τις δύο αγωνιστικές που απομένουν είναι να πετύχουν το απόλυτο των νικών, ώστε να εκμεταλλευτούν την περίπτωση απώλειας τριών ή περισσότερων βαθμών του Καραϊσκάκη και να τερματίσουν στη 2η θέση. Το έργο του Στέφανου Ξηροφώτου μόνο εύκολο δεν είναι καθώς, πέρα των σημαντικών απουσιών, έχει να διαχειριστεί και το όποιο κλίμα υπάρχει στην ομάδα, μετά και την κοινή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών για τις οικονομικές εκκρεμότητες της διοίκησης προς το μέρος τους.

Κόντρα στην Πύδνα ο νέος τεχνικός της Νίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φίλιππο Σκοπελίτη καθώς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ αμφίβολος είναι ο και ο Χρήστος Χολέβας ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο μέτωπο του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς, πληροφορίες που διαρρέουν από την πλευρά της διοίκησης του Συλλόγου, κάνουν λόγο για δραστική μείωση του μπάτζετ της ομάδας, με στελέχωση του ρόστερ από παίκτες της περιοχής ενώ στόχος θα είναι μεν ο πρωταθλητισμός αλλά χωρίς να αποτελεί πανάκεια η κατάληψη της πρώτης θέσης. Αυτό το πλάνο αναμένεται να παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση των μελών σε ημερομηνία που σύντομα θα γίνει γνωστή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις