Νίκη Βόλου: Επιστροφές και απουσίες ενόψει Θεσπρωτού – Κινητικότητα για εξτρέμ

Το πέμπτο της σερί τρίποντο θα επιδιώξει να κατακτήσει η Νίκη Βόλου, στην επιστροφή της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κόντρα στον ουραγό Θεσπρωτό. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει τρεις βαθμούς από τρία ισόπαλα αποτελέσματα, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έκτοτε, το συγκρότημα του Χουάν Ρότσα μετρά συνεχόμενες ήττες.

Η Νίκη Βόλου αντιθέτως καταγράφει αντίθετη πορεία καθώς μετά την ήττα από την Αναγέννηση στη Λάρισα, μετρά συνεχόμενα «τρίποντα» που την έχουν φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο κυριακάτικο ματς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αναστασίου και Γρομητσάρη που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Πασχάλης Κάσσος που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Επίσης, ο Λούκα Μιλούνοβιτς που δεν χρησιμοποιήθηκε στη Φιλιππούπολη λόγω ενός προβλήματος στη μέση, είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η Νίκη κινείται σε πρώτη φάση για την απόκτηση ενός εξτρέμ, που θα μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις