Ραντεβού στο Λονδίνο για την πώληση σουπερλιγκάτης ΠΑΕ!

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την ανοιχτή – γραμμή και τις μυστικές επαφές μεγαλομέτοχου σουπερλιγκάτης ομάδας με ξένους επενδυτές στην αγγλική πρωτεύουσα.

Ποιος είπε πως νέοι επενδυτές δεν υπάρχουν πια τους…πάτησε το τρένο; Ποιος είπε πως σταμάτησαν να στρίβουν το τιμόνι προς την Ελλάδα και να ενδιαφέρονται για ελληνικές ομάδες;

Το πρόσφατο deal στο Αγρίνιο και η συμφωνία του Φώτη Κωστούλα με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι με επίκεντρο την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός στον Αμερικανοπολωνό επιχειρηματία, ήρθε να επιβεβαιώσει δύο πράγματα.

Πρώτον (κι έτσι για να ευλογούμε τα…γένια μας) το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του SDNA στις 19 Ιουνίου για την ανοιχτή γραμμή του Κωστούλα με επενδυτή…by USA με επίκεντρο των συζητήσεων την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναιτωλικό.

Κατά δεύτερον, η εμφάνιση του Καμίνσκι στο Αγρίνιο επιβεβαίωσε πως οι νέοι επενδυτές δεν αποτελούν είδος προς εξαφάνιση στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. H Ελλάδα παραμένει…γλυκιά για επενδύσεις (και) στο λαοφιλέστερο σπορ.

Εσχάτως και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  SDNA , ιδιοκτήτης σουπερλιγκάτης ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με ξένους επενδυτές που εκδήλωσαν σοβαρό και επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας.

Μάλιστα έχουν ήδη γίνει τα πρώτα ραντεβού στο Λονδίνο, κάτω από απόλυτη μυστικότητα και με αυστηρότατη ρήτρα εμπιστευτικότητας για την αποφυγή διαρροών.

Ό,τι ακριβώς δηλαδή συνέβη και στις πολύμηνες συζητήσεις Κωστούλα – Καμίνσκι για την πώληση του Παναιτωλικού στον Αμερικανοπολωνό επιχειρηματία.

Στην προκειμένη περίπτωση οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο κι εφόσον δεν προκύψουν «αγκάθια» και σοβαρές διαφορές προϊόντος του χρόνου, τότε το deal παίζει να κλείσει  ακόμα και μεσούσης της τρέχουσας σεζόν, αλλάζοντας αιφνιδίως και θεαματικά το status quo του σουπερλιγκάτου συλλόγου.

Το be  continued

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις