Εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Παναθηναϊκός Β επικράτησε 2-0 στην Καρδίτσα και η Αναγέννηση βλέπει ότι η διαφορά από την κορυφή μπορεί να αυξηθεί στους 7 βαθμούς.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αν ήθελε να μπει δυνατά στα απαιτητικά παιχνίδια του Ιανουαρίου έπρεπε να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι Κιτρινόμαυροι γνώρισαν τη 2η διαδοχική ήττα (2-0) στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό Β. Έτσι, αν ο Πανσερραϊκός επικρατήσει την Κυριακή (15/01) του Διαγόρα, θα αυξήσει τη διαφορά στους 7 πόντους.

Οι Πράσινοι που μετρούσαν αρνητικό σερί 5 αγώνων προηγήθηκαν στο 19′ με σουτ του Φουρτάδο και στο 70′ ο νεοεισελθών Σαρδέλης με νέο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γκέκα και διαμόρφωσε το 0-2. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό την παρουσία του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ με τους Θεσσαλούς να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή του Γιάκου. Ωσυόσο, ο Τσιμεντερίδης δεν είδε παράβαση. Στο 38′ η ΑΣΑ είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Σκόνδρα, αλλά ο Ξενόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 0-2
Σκόρερ: 19′ σουτ Φουρτάδο, 70′ σουτ Σαρδέλης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος (79′ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Κάρδαρης (79′ Ζάγγος), Γιάκος, Λαγός (40′ λ.τρ. Πρίκας), Μπάλλας, Αθανασιάδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Φουρτάδο (64′ Νταμπίζας), Αντωνίου, Κρυπαράκος (56′ Σαρδέλης), Προδρομίτης, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης (82′ Αθανασακόπουλος), Τερεζίου (46′ Μαρτίνης), Καραμπάς (56′ Καρβούνης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Μηνούδης (Πιερίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις