Νίκη Βόλου: Κομβικό το παιχνίδι στην Αριδαία – Επιστροφές και απουσίες

Σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης έχει μπει η Νίκη Βόλου ενόψει του κομβικού παιχνιδιού στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μετά τις πέντε συνεχόμενες νίκες που έχουν φέρει την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα των επόμενων τεσσάρων αγώνων που ακολουθούν, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την επίτευξη των στόχων του συγκροτήματος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου καθώς τα δύο από τα τέσσερα ματς είναι με αντιπάλους με τις ίδιες βλέψεις. Αρχικά η Νίκη θα πρέπει να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από την Αριδαία και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Ηρακλή. Ακολουθεί το ντέρμπι στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, για να πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι στην Αριδαία είναι κομβικό καθώς η Νίκη καλείται να κερδίσει μία ομάδα που δύσκολα χάνει. Δεν είναι τυχαίο πως ο Αλμωπός είναι αήττητος τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Επίσης, δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα (Διαγόρας – Αλμωπός 1-1).

Η Νίκη για να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις πρέπει να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από την Αριδαία, για να πάει στα ντέρμπι κορυφής με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Η απουσία του Πασχάλη Κάσσου είναι απώλεια για την κυριακάτικη αναμέτρηση, όμως σημαντική είναι και η επιστροφή του Γιώργου Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας. Ο Χρήστος Γρομητσάρης δύσκολα θα προλάβει να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα οπότε, Ανδρέου και Δεληζήσης αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Τοπαλίδη και Δημητρίου να παίζουν στις «κανονικές» τους θέσεις. Ο Λούκα Μιλούνοβιτς είναι 100% έτοιμος και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, δίνοντας επιπλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή των κυανολεύκων.

Παρά την απόσταση, πολλοί είναι οι φίλοι της Νίκης που θα ταξιδέψουν στην Αριδαία για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις