Με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός Β. στο παιχνίδι με Μακεδονικό Φούφα

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Φούφα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Στο εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, όπως προαναφέραμε, ο Κώστας Καρβούνης, ο οποίος πιθανότατα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να αποσπάσει τη δεύτερη νίκη, ως γηπεδούχος, πρώτη στη Νεάπολη και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν, πλέον, περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας, εάν θέλει να μη μείνει καθηλωμένος στη ζώνη του υποβιβασμού και να ελπίζει πως θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα.

Ο Μακεδονικός Φούφα έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό (11), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να τον αφήσουν πίσω στη βαθμολογία. Ο Κώστας Σταματίου ρίχνει μεγάλο βάρος στην ανόρθωση της ψυχολογίας της ομάδας και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν πάθος στο παιχνίδι, αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη, που έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς στον Ολυμπιακό στα ματς έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μαζί με την Καστοριά τη χειρότερη επίθεση του ομίλου με έξι γκολ (τα μισά έχει πετύχει ο Αναστασίου), ενώ από τους 11 βαθμούς που έχει αποσπάσει ο Ολυμπιακός οι πέντε προέρχονται από τα παιχνίδια έδρας (πέντε ματς το σύνολο).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις