Πιο δυνατός ο άξονας του Βόλου με την απόκτηση Κάτσε

Μετά τον τραυματισμό του Μπαριέντος, ο οποίος θα μείνει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω τραυματισμού, την αποχώρηση του Ματίγια που δεν ήταν στα πλάνα του Κώστα Μπράτσου, ο Βόλος χρειαζόταν έναν παίκτη στον άξονα, με τον Εργκούς Κάτσε να έρχεται στην ομάδα για να βοηθήσει τους «κυανέρθρους» να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο 29χρονος Αλβανός μέσος, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε ως γνωστόν από τη διοίκηση της ΠΑΕ, γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς από το 2010 μέχρι και πέρυσι αγωνίστηκε σε κορυφαίες ομάδες, όπως είναι οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Άρης, ενώ έπαιξε επίσης σε ΑΕΛ και Βέροια. Στο εξωτερικό αγωνίστηκε στη Βικτόρια Πλζεν το 2016 και φέτος έπαιξε στην Λιθουανική Πανεβέζους, όπου είχε έξι συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Κάτσε έχει αγωνιστεί συνολικά σε 174 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ, σημειώνοντας και 10 γκολ, έχει παίξει σε 28 παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ έχει και συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης, παίζοντας σε 25 παιχνίδια. Επίσης, μετρά και 36 ματς στη Β’ Εθνική και τρία γκολ.

Ο Κάτσε ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κυανέρυθρων» για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις