Σκουφίτσας σε αντιπρόεδρο ΠΑΕ: «Το νου σου, θέλουν να με διώξουν»

Νέο σοκαριστικό διάλογο που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, αποκάλυψε η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ”. Αντιπρόεδρος ΠΑΕ συνομιλεί με τον παρατηρητή διαιτησίας Βασίλη Σκουφίτσα, ο οποίος του ζητάει “να έχει το νου του” γιατί κάποιοι θέλουν να τον απομακρυνουν.Ο αντιπρόεδρος τον διαβεβαιώνει ότι θα τακτοποιήσει το θέμα.
Ιδού η συνομιλία:…

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ Σ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΦΙΤΣΑ, παρατηρητή διαιτησίας
Β: Καλημέρα. Τι κάνεις;
Σ: Καλημέρα
Β: Είσαι καλά; Ο Βασίλης ο Σκουφίτσας είμαι.
Σ: Καλά ευχαριστώ έσυ;
Β: Μια χαρούλα, μια χαρούλα
Σ: Είμαι… όχι όχι Βασίλη ήρθα στου Ρέντη και έφυγα πάω Εξοχή γιατί μένω Εξοχή και οδηγώ τώρα
Β: Ααα… καλά να περάσετε.
Σ: Ευχαριστώ Βασιλη.
Β: Καλά να περάσετε, καλο καλοκαίρι. Εγώ μια κουβέντα μόνο, μια κουβέντα να ξέρεις, για αυτό σε πήρα. Επειδή κάτι μου ψιθυρίσαν ότι πάνε να… κάτω από εκεί από τους παρατηρητές.
Σ: Ναι.
Β: Γιατί… μιλήσαμε για το σεμινάριο έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να με βγάλουν. Έχε το νου σου, αυτό σου λέω. Για αυτό σε ενημερώνω, τίποτα άλλο.
Σ: Ναι,ναι εντάξει έγινε.
Β: Εντάξει; Ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα. Φιλιά.

Απορρίφθηκε η αίτηση Σταθόπουλου
Απορρίφθηκε η αίτηση άρσης των περιοριστικών όρων του Άρη Σταθόπουλου, ο οποίος είναι το αρχαιότερο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, πρώην αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και δήμαρχος Οιχαλίας στη Μεσσηνία. Ο κ.Σταθόπουλος έχει 3 κακουργηματικές κατηγορίες από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και του έχουν επιιβληθεί δυο περιοριστικοί όροι: Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών έκρινε ότι οι δύο αυτοί όροι πρέπει να παραμείνουν ως έχουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις