“Καίγεται” για νίκη σήμερα με Μακεδονικό Φούφα ο Ολυμπιακός Βόλου

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, προτελευταίας του πρώτου γύρου. Για τον 2ο όμιλο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Μακεδονικό Φούφα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα τον οδηγήσει ψηλότερα από την 11η θέση που κατέχει στη βαθμολογία.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέο στραβοπάτημα. Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να πετύχει την πρώτη του νίκη φέτος στη Νεάπολη (σ.σ. τη νίκη επί του Σβορώνου την έκανε στο Στεφανοβίκειο) και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Κι όπως τόνισε και ο Κώστας Σταματίου: «Χρειαζόμαστε όλοι μία ευκαιρία. Οι παίκτες θέλουν από κάπου να πιαστούν. Να πάρουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, να γελάσει λίγο η ομάδα στα αποδυτήρια, γιατί κάθε αγωνιστική τα αποδυτήρια είναι… Επιτάφιος. Υπομονή, ηρεμία, στήριξη στην ομάδα για να κάνουμε μία νέα αρχή από το παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει στη διάθεσή του όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο την φανέλα του Ολυμπιακού οι Κώστας Καρβούνης και Γιώργος Σκύφτας. Είναι πολύ πιθανό και οι δύο να αγωνιστούν στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες με τον Κώστα Σταματίου να έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κοκκώνης, Παπαϊωάννου, Σκύφτας, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Καμπέρης, Κόλα, Καρβούνης, Αναστασίου, Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Κατσαγεωργίου, Ντινόπουλος, Παπαδήμος, Σταμπουλής, Γιαρλελής και Μυλωνάς.

Αυτό που τονίζει στους παίκτες του ο Κώστας Σταματίου είναι πως θα πρέπει να σταματήσει η ομάδα να κυνηγά το σκορ σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα επιτευχθεί με αγωνιστική πειθαρχία και υπομονή. «Το νικηφόρο αποτέλεσμα θα το πάρουμε μέσα από το πλάνο που θα σχεδιάσουμε. Δεν επιτρέπεται η ομάδα να δέχεται γκολ στη μοναδική φάση που κάνει ο αντίπαλος και στη συνέχεια κάποιοι παίκτες της ομάδας να προσπαθούν να παίξουν στην επίθεση με το ένστικτο» υποστηρίζει ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Ο Μακεδονικός Φούφα
Ισόβαθμος του Ολυμπιακού στη βαθμολογία είναι ο Μακεδονικός Φούφα, ο οποίος εκτός έδρας έχει να επιδείξει δύο νίκες με Εδεσσαϊκό και Καστοριά και τρεις ήττες από Ελασσόνα, Δωτιέα και Χανιώτη. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Πιερικό, δεχόμενος το γκολ της ήττας στο 90’ από τον Κατσαβάκη. Όπως και ο Ολυμπιακός έτσι και ο Μακεδονικός δεν φτάνει εύκολα στο γκολ, έχοντας πετύχει εννέα τέρματα σε 11 παιχνίδια. Αξίζει να σημειώσουμε, πως σε έξι ματς φέτος ο Μακεδονικός δεν έχει σκοράρει. Επίσης, μόνο σε δύο παιχνίδια, με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Καστοριά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής ο Φακής
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Φακής από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Δημήτρη Διχρή και Μιχάλη Παπαγεωργίου επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βαγγέλης Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις