Νίκη “χρυσάφι” πέτυχε ο Βόλος στη Λειβαδιά

Ο Βόλος πήρε σημαντικό «τρίποντο» στη Λειβαδιά, επικρατώντας με 3-0 του Λεβαδειακού, ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και φαίνεται να «κλειδώνει» μία θέση στα πλέι οφ, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι από τον Λεβαδειακό και παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν (Μπαριέντος, Οζέγκοβιτς), έφτασαν δίκαια στη νίκη, πέμπτη μακριά από το Πανθεσσαλικό.
Για πρώτη φορά στον άξονα της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκε ο Λούνα, απόντος του Μπαριέντος, έχοντας δίπλα του τον Γκάγκι, με τον Σι να παίζει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τρίτη φορά, ως βασικός, ξεκίνησε ο Κούτσιας, ενώ ο Σιέλης επέστρεψε στο βασικό σχήμα, ύστερα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 28/12.
Ο Βόλος ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις τρεις φάσεις που δημιούργησε στο 61’ (με τον Πιρές), στο 69’ (με τον Ντέλετιτς) και στο 90’ (με τον Κούτσια), φτάνοντας απόλυτα δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Πιρές στη δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα του Βόλου σκόραρε το πρώτο του τέρμα, ο Ντέλετιτς πέτυχε γκολ ύστερα από αρκετούς μήνες (τελευταία φορά είχε σκοράρει τον περασμένο Οκτώβριο στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι), με τον Σέρβο να φτάνει τα έξι γκολ και να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Όσον αφορά τον Κούτσια, σημείωσε το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και την ασίστ στο πρώτο γκολ του Πιρές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις