Θέλει δεύτερη σερί νίκη σήμερα ο Ολυμπιακός Β. με ΠΑΟΚ Κρηστώνης εκτός έδρας

Πέφτει σήμερα η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει για τον 2ο όμιλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

Στο έκτο φετινό παιχνίδι μακριά από τον Βόλο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σημειώσει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη και τέταρτη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία. Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, καθώς η κακοκαιρία δεν έχει πλήξει τη βόρεια Ελλάδα (στο νομό Κιλκίς δεν χιόνισε).

Η επιτυχία του περασμένου Σαββάτου επί του Μακεδονικού Φούφα έχει τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Κώστα Σταματίου, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν με νίκη τον πρώτο γύρο, βελτιώνοντας τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Το βολιώτικο συγκρότημα δεν έχει σημειώσει φέτος δύο σερί νίκες και εφόσον το πετύχει σήμερα το σίγουρο είναι πως θα κερδίσει θέσεις στη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Χανιώτη στη Χαλκιδική και θα παίξει σήμερα στο γήπεδο της Κρηστώνης και όχι στο δημοτικό γήπεδο του Κιλκίς, όπου έδινε τα παιχνίδια έδρας μέχρι τώρα.

Δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς έχει σκοράρει συνολικά εννέα γκολ στο πρωτάθλημα σε 12 παιχνίδια, ενώ σε έξι ματς έμεινε στο μηδέν στην επίθεση.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, χωρίς πάντως να πραγματοποιηθεί το χθεσινό χαλάρωμα πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, λόγω της χιονόπτωσης. Ο Κώστας Σταματίου έχει καταστρώσει τα πλάνα για τη σημερινή αναμέτρηση.

Πάντως, βάσει των πληροφορίες που έχει συλλέξει για τον αντίπαλο, ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να κάνει μία αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στο ματς με τον Μακεδονικό Φούφα.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Κοκκώνης, Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Κόλα, Καμπέρης, Παπαδήμος, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Ντινόπουλος, Καρατσόλης, Κατσαγεωργίου, Σταμπουλής και Γιαρλελής.

Διαιτητής ο Τσιλίκας
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τάσος Τσιλίκας από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους Τάσο Σαμαρά και Κώστα Μπέκα από την ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Περικλής Βασιλειάδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις