Δεύτερος γύρος, νέα αρχή για τον Ολυμπιακό Β. στο πρωτάθλημα

Αρχίζει την Κυριακή ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης την ΑΕΠ Κοζάνης και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι αποτυχία για το βολιώτικο συγκρότημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την 3η αγωνιστική βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας του 2ου ομίλου και με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, η ομάδα είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, κατέχοντας την 11η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, ωστόσο, υπάρχουν μπροστά 13 παιχνίδια, προκειμένου η ομάδα να πάρει τους βαθμούς που θα χρειαστούν για να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν θα είναι εύκολο το έργο των «ερυθρολεύκων», ωστόσο, θα πρέπει όλοι να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, να φροντίσουν να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να αξιοποιηθεί η έδρα. Δεν επιτρέπεται για τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο να έχει κερδίσει μόλις δύο ματς από τα έξι που έχει παίξει ως γηπεδούχος.

Αύριο ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στη Νεάπολη την ΑΕΠ Κοζάνης, μια ομάδα που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω στη βαθμολογία από τους «ερυθρόλευκους» και θα πρέπει πάση θυσία να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Πρόκειται για έναν αγώνα επιβίωσης για το βολιώτικο συγκρότημα, καθώς σε περίπτωση που πάρει τους τρεις βαθμούς θα κερδίσει θέσεις στην κατάταξη και θα ελπίζει σε μία καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις