Κερδίζει Ατρόμητο ο Βόλος και “σφραγίζει” θέση στην εξάδα

Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, καθώς απομένουν πέντε παιχνίδια για να πέσει η αυλαία, πριν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Ο Βόλος αύριο Κυριακή υποδέχεται τον Ατρόμητο και με νίκη «κλειδώνει» μία θέση στην εξάδα.

Αν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Βόλος με τη νίκη που σημείωσε έκανε το πιο σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό σε περίπτωση νίκης θα «κλειδώσει» μία θέση στην εξάδα. Κι αυτό, καθώς θα αφήσει πίσω στη βαθμολογία τον έβδομο της κατάταξης Ατρόμητο και μπορεί μάλιστα να αυξήσει τη διαφορά από τον έκτο της βαθμολογίας Άρη, αν οι «κίτρινοι» δεν κερδίσουν στο «Κλ. Βικελίδης» τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα προετοιμάζεται με ηρεμία για το παιχνίδι, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία από το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Λειβαδιά και θα κυνηγήσει να πάρει την πρώτη νίκη στο Πανθεσσαλικό το 2023, ύστερα από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν πως δεν θα έχουν εύκολο έργο, καθώς ο Ατρόμητος θα έρθει στο Πανθεσσαλικό για να… πουλήσει ακριβά το τομάρι του, καθώς συνεχίζει να ελπίζει πως μπορεί να κλείσει θέση στα πλέι οφ.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Τόσο ο Ουρουγουανός μέσος, όσο και ο Σέρβος επιθετικός βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Εργκούς Κάτσε, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, καθώς «κουβαλούσε» τιμωρία από την περσινή χρονιά, όταν αγωνιζόταν στη Βέροια.
Ο Τάσος Τσοκάνης είχε αποθεραπευτεί πλήρως και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν στην αποστολή, δίχως όμως να αγωνιστεί. Ο αρχηγός του Βόλου «χτυπά» την πόρτα της ενδεκάδας και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις μήνες.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια ο Κώστας Μπράτσος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις