Λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Σταματίου, μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τα όσα παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, τους επεσήμανε τις αδυναμίες τους και ζήτησε απ’ όλους να γίνει μία μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου ο Ολυμπιακός να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Αλμυριώτης τεχνικός από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό προσπαθεί καθημερινά στις προπονήσεις να περάσει ορισμένα νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας και περιμένει από τους παίκτες να τα αφομοιώσουν και να τα βγάλουν μέσα στο γήπεδο.
Από το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες (θα λείψει και από την αναμέτρηση με τον Σβορώνο την επόμενη αγωνιστική). Το πρόβλημα στην επίθεση όντας είναι μεγάλο, ωστόσο, για να έρθει το γκολ θα πρέπει η ομάδα να γίνει πιο δημιουργική στο χώρο της μεσαίας γραμμής και παράλληλα να μην γίνονται λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι, τα οποία στοιχίζουν γκολ και βαθμούς για τον Ολυμπιακό.
Η ΑΕΠ Κοζάνης είχε νικήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό με 2-0, που ήταν η μία από τις δύο εντός έδρας νίκες που σημείωσε στον πρώτο γύρο (η άλλη ήταν με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου). Πρόκειται για μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, που τρέχουν μέσα στο γήπεδο και χρειάζεται προσοχή. Εκτός έδρας η ΑΕΠ Κοζάνης έχει να επιδείξει δύο νίκες με Μακεδονικό Φούφα (0-1) και Εδεσσαϊκό (1-2) και τέσσερις ήττες από ΠΑΟΚ Κρηστώνης (2-0), Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (5-2), Πιερικό (4-3) και Καστοριά (2-0). Είναι μια ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ, καθώς διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του ομίλου με 26 γκολ παθητικό, εκ των οποίων τα 14 μακριά από την Κοζάνη. Από την άλλη έχει πετύχει 15 τέρματα σε 13 παιχνίδια. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Χανιώτη με 3-2 την περασμένη Τετάρτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις