Δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός Β. ούτε απέναντι στη χειρότερη άμυνα του ομίλου

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε «άσφαιρος» και από τη στιγμή που δεν σκόραρε, δεν κέρδισε. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και τη νέα εντός έδρας ισοπαλία (0-0 με την ΑΕΠ Κοζάνης) εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός είναι γεγονός ότι πάλεψε. Είχε την εδαφική υπεροχή και έχασε κάποιες ευκαιρίες, ενώ είχε και κόντρα τη διαιτησία που του στέρησε πέναλτι. Έτσι, δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να πάρει τη νίκη και μαζί βαθμολογική ανάσα. Η «λευκή» ισοπαλία τον κρατά χαμηλά στη βαθμολογία, αφού τον διατηρεί στην 11η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 15 πόντους, ενώ έναν λιγότερο έχει η αντίπαλός του, η οποία είναι 12η με 14 βαθμούς.

Για μία ακόμη φορά οι Βολιώτες «πλήρωσαν» την αδυναμία τους στο σκοράρισμα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τη χειρότερη επίθεση στον όμιλο με μόλις οκτώ τέρματα στο ενεργητικό τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε οκτώ από τα 14 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα έμειναν «άσφαιροι».

Μάλιστα δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης και στα δύο μεταξύ τους ματς, παρά το γεγονός ότι η μακεδονική ομάδα έχει αντίστοιχα τη χειρότερη άμυνα στον 2ο όμιλο με 26 γκολ παθητικό. Η ΑΕΠ Κοζάνης έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε πέντε μόνο παιχνίδια, αλλά τα δύο από αυτά είναι απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις