Πρόσωπο του αγώνα για τον Βόλο στο ματς με τον Ατρόμητο ο Έντσο Γκάγκι

Ο Έντσο Γκάγκι ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο χθεσινό παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Ο Αργεντινός μέσος με γκολ στο 92’ έδωσε τη νίκη με 2-1 στους «κυανέρυθρους» και ουσιαστικά ο Βόλος «κλείδωσε» μια θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Το βολιώτικο συγκρότημα με τη νίκη του αυτή, πρώτη μέσα στο 2023 στο Πανθεσσαλικό, έφτασε τους 35 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 5η θέση, βρίσκεται στο +4 από τον έκτο της κατάταξης Άρη και δέκα βαθμούς από τον έβδομο Ατρόμητο, χωρίς να υπολογίζεται το παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου με την ΑΕΚ.
Ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο είχε αργεί ανάπτυξη και προσπαθούσε να βρει τους τρόπους και τους διαδρόμους να απειλήσει το τέρμα του Γιαννιώτη. Οι «κυανέρυθροι» δεν ρίσκαραν, έλειψε η δημιουργία στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να καταγραφούν μόλις δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος επιθετικά ήταν «λίγος» και δεν απείλησε το τέρμα του Κλέιμαν.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο ποιοτικά, ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά με στόχο το γκολ που θα τον έβαζε σε θέση οδηγού και το πέτυχε στο 56’ με τον Αντόνιο Λούνα. Ο Ατρόμητος αντέδρασε και ισοφάρισε στο 76’ με έναν Βολιώτη, τον Γιώργο Τζοβάρα. Είχε περάσει ως αλλαγή πριν εννέα λεπτά στο ματς και κατάφερε να σκοράρει. Στη συνέχεια ο Βόλος αγχώθηκε, η ψυχολογία των παικτών του Κώστα Μπράτσου έπεσε, ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν πιο απειλητικός, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Κι αφού δεν έγινε η ολική ανατροπή από τους φιλοξενούμενους ήρθε το γκολ του Γκάγκι στο 92’ (πρώτο του Αργεντινού στο πρωτάθλημα) για να δώσει στον Βόλο μια τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη.
Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ δεν χάνονται για τον Βόλο, που κρατά αποκλειστικά την τύχη στα χέρια του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις