Με άριστη ψυχολογία ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός και Βόλος ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 5 μ.μ. στη Λεωφόρο, σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο φέτος στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Οι δύο σερί νίκες με Λεβαδειακός εκτός και Ατρόμητο εντός έδρας έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των «κυανέρυθρων» και πάνε να παλέψουν κόντρα στους «πράσινους» με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους εδραιώσει στην 5η θέση, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ζαν Μπαριέντος και του τιμωρημένου Μίλος Ντέλετιτς. Το ευχάριστο είναι πως αποθεραπεύτηκε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να δηλώνει ετοιμοπόλεμος.

Η αποστολή του Βόλου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα με την τεχνική ηγεσία να έχει στη διάθεσή της τους εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατο, Σιέλη, Εσκοβάλ, Ασλανίδη, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξά, Τσοκάνη, Κάτσε, Καρτάλη, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς και Κούτσια.

Διαιτητής ο Φωτιάς
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να τη διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και AVAR ο Βασίλης Νικολακάκης από την ΕΠΣ Λασιθίου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την ΕΠΣ Εύβοιας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις