Η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι με τον Σβορώνο δεν ήταν αρκετή για τους «ερυθρόλευκους» να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη έδρα. Οι σημαντικές απουσίες παικτών σ’ ένα μικρό ρόστερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να έρθει η ήττα.
Ο Κώστας Σταματίου στερήθηκε των υπηρεσιών βασικών ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Αναστασίου, Καμπέρης, Θεοδωρόπουλος, Καρβούνης, Καρατσόλης και προσπάθησε να παρατάξει μια αξιόμαχη ομάδα, ανακατεύοντας την τράπουλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας στον πάγκο μόλις τρεις διαθέσιμους παίκτες, οι οποίοι πέρασαν και αυτοί στο ματς (Ακριβόπουλος, Κατσαγεωργίου και Μυλωνάς).
Μετά και τη νέα ήττα των «ερυθρολεύκων», έκτη στο πρωτάθλημα σε 15 παιχνίδια, η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς μαζί με την ΑΕΠ Κοζάνης και μόνο ο Μακεδονικός Φούφα είναι πιο πίσω στη βαθμολογία.
Γίνεται αντιληπτό, πως το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου στη Νεάπολη είναι «τελικός» για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει, επιτέλους, το βολιώτικο συγκρότημα να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις